Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ CD ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!

Επιτέλους… Οι ηχογραφήσεις των μαθητών μου από τον Ιούνιο του 2010, αφού… ψήθηκαν για τα καλά, μονταρίστηκαν, μιξαρίστηκαν (και με τις πολύτιμες συμβουλές του φίλου και δασκάλου μου – και πλέον… ηχολήπτη μου! – Κώστα Γρηγορέα), είναι έτοιμες να αντιγραφούν σε cd, του οποίου το εξώφυλλο είναι επίσης έτοιμο!

Για μια ακόμη χρονιά θα επαναλάβω: «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» ή «Το καλό πράγμα αργεί να γίνει» ή «Σπεύδε βραδέως», μιας και, για άλλη μια φορά… κατάφερα να καθυστερήσω χαρακτηριστικά.
Τέλος καλό, όλα καλά, όμως!

Στις αμέσως επόμενες προθέσεις μου συμπεριλαμβάνεται και η καταγραφή σε τούτο εδώ το blog των προηγούμενων εκδόσεων με τις ηχογραφήσεις των μαθητών μου (το εν λόγω cd είναι το 6ο στη σειρά), αλλά και η δημιουργία video με κάποιες από τις ηχογραφήσεις όλων αυτών των χρόνων και η ανάρτηση τους στη σελίδα μου στο YouTube.
Εννοείται πως θα πρέπει να κάνετε υπομονή: το να έχω πρόθεση για κάτι δεν σημαίνει κιόλας πως θα το υλοποιήσω στο άμεσο μέλλον… Άλλωστε, η υπομονή είναι απαραίτητο προσόν για κάποιον που μελετάει Μουσική!
Ας μην ξεχνάτε, επίσης, πως προέχει η ανασκόπηση της ιστορίας του τμήματος κιθάρας στην Πεύκη, πράγμα που επίσης έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.
Όλα θα γίνουν! Κάποτε…
 
Το εξώφυλλο
Το οπισθόφυλλο
Τα περιεχόμενα


Δεν υπάρχουν σχόλια: